Kassa systeem voor horeca

Reviewing - Kassa systeem voor horeca

Dé POS voor jouw restaurant

Je kan tegenwoordig niet zonder een modern en gebruiksvriendelijk kassa systeem. Met een goed systeem voorkom je fouten en zorg je voor een efficiënte werkwijze. Daarbij levert een goed systeem je waardevolle data op!

Als je op zoek bent naar een betaalbaar kassasysteem voor jouw restaurant zijn er een aantal belangrijke dingen waar je op moet letten. Om te beginnen moet een kassasysteem gebruiksvriendlijk zijn. Jouw onderneming draait via jouw personeel op het POS-Systeem. Een ingewikkeld en onoverzichtelijk systeem zorgt voor vertragingen en fouten. Ook is het belangrijk dat aanpassingen makkelijk gemaakt zijn. Jouw dynamische restaurant veranderd natuurlijk mee met de vraag van jouw gasten. Dan is het prettig dat het up-to-date houden van je kassa syteem toegankelijk en eenvoudig is.

Om extra kosten te vermijden zoek je naar een kassasysteem met betrouwbare hardware. Dit zijn de apparaten waar het systeem op draait. Het kan veel tijd en geld kosten om onbetrouwbare hardware te laten repareren. Er zijn veel punten waar je op moet letten maar het belangrijkste in dat jouw POS een bron van data is! Data is de brandstof voor jouw keuzes en strategie. Uit je data kan je lezen wat wel loopt en wat niet loopt. En daarmee waar je de meeste omzet mee realiseert. Al met al is data essentieel als jij het meeste wil halen uit jouw restaurant!

 • Hardware:
  Dual-Link werkt uitsluitend samen met Apple Hardware voor een betrouwbare verkoop ervaring. Zo beperk je de kans op vertragingen door defecten en haal je het meeste uit jouw efficiënte team.
 • Cashdesk:
  Dit is jouw bron van relevante informatie, gegevens en real time statistieken. Hierdoor weet jij precies wat zich afspeelt in jouw restaurant en geeft jou de mogelijkheid om jouw onderneming gedetailleerd te sturen.
 • Gebruiksvriendelijk:
  Een tafelplan dat zich aan jou aanpast en niet andersom. Je bent niet meer gebonden aan een vast tafeloverzicht nu je door een simpele drag en drop functie je op elk moment je plattegrond aan kan passen.
 • Betrouwbaarheid:
  Verder beheer je een eenvoudige en overzichtelijke administratie, is het systeem compatible met bluetooth printers en ben je niet meer afhankelijk van een internet verbinding! Meer weten? Vraag snel een gratis demo aan!
Wat kunnen we voor je doen?

Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.

Wil je graag meer weten over Dual-Link? Vraag een gratis demo aan!