De specialist in Horeca websitesWebsite voor jouw restaurant

Restaurant website

De oriëntatie van jouw potentiële gast begint vaak bij je website. Het zorgt dus vaak voor een eerste indruk van jouw Horeca onderneming. Om te zorgen dat iedereen een compleet beeld kan krijgen van jouw restaurant is een professionele website belangrijk.

Menu Integratie

Een website is natuurlijk geen horeca website zonder een menu! Daarom word jouw website voorzien van een up-to-date menu. Zo kunnen gasten precies zien wat je te bieden hebt waardoor ze sneller voor jou kunnen kiezen.

SEO Horeca

Als we dan toch bezig zijn zorgen we ook gelijk dat jouw website goed gevonden word. Door het optimaliseren van jouw website en je content zorgen we dat je goed scoort in de zoekresultaten wanneer iemand zoekt op bijvoorbeeld ”Uit eten in [jouw regio]”.

Responsive

Tegenwoordig worden websites bekeken op vele verschillende devices zoals een laptop, iPad of smartphone. We zorgen er dan natuurlijk voor dat jouw website zich automatisch aanpast aan elk scherm type zodat jouw website er altijd strak uit ziet.

Compleet Plaatje

We hebben natuurlijk alles in huis voor jouw restaurant. Om deze reden kunnen wij een zo compleet mogelijke website voor je maken. Denk hierbij aan representatieve foto’s, een bedrijfsfilmpje of pakkende texten om indruk te maken op je website bezoekers en mogelijk toekomstige gasten!

Interessant? Laten we het er over hebben!

Wat kunnen we voor je doen?

Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.