Online Spreekuur

Online Spreekuur

Wekelijks online spreekuur

De Restaurant Dokter is een modern en fris bedrijf op het gebied van consultancy en uitvoering. Naast restaurants ondersteunen wij ook andere horeca ondernemingen zoals hotels. Met een netwerk van jonge professionals kan je op 1 plek terecht voor alles dat je nodig hebt om jouw restaurant tot een succes te maken.

Naast advies kan je bij de Restaurant Dokter ook terecht voor het maken van een website voor jouw restaurant, trainingen voor jouw personeel, ontwerp van jouw logo en nog veel meer.

Omdat wij vinden dat de stap naar hulp geen grote hoeft te zijn bieden wij een vrijblijvend en kosteloos gesprek waarin we dieper in gaan op de wensen en eventuele problemen. Ook organiseert de Restaurant Dokter een wekelijks spreekuur waarin restaurants terecht kunnen voor vragen.

Hoe kan je ons bereiken

Waar je wekelijks terecht kan voor al je vragen

  • Twitter
  • Facebook
  • Whatsapp

Sommige vragen kunnen vertrouwelijke informatie bevatten. Hier gaan we natuurlijk discreet mee om. Daarnaast is het ook geen enkel probleem om je vragen in een persoonlijk bericht te stellen wanneer je gebruik maakt van social media.

Wanneer je ons kan bereiken

We bieden je elke Maandag de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend vragen te stellen met betrekking tot jouw horeca onderneming. Dit is mogelijk tussen 10:00 en 12:00 ‘s ochtends.

Wat kunnen we voor je doen?

Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.

Is er iets waarmee we je kunnen helpen?